Waddinxveense in de race voor opruimvlogger van Nederland

Waddinxveen – Marianne Bodenstaff, die opgroeide in Gouda, is een van de 6 finalisten om dé opruimvlogger van Nederland te worden.

De wedstrijd voor opruimvlogger is georganiseerd door Libelle. Begin van het jaar deed het populaire vrouwenblad een oproep om een filmpje in te sturen met daarin je opruimtip. Met haar eigen bedrijf als opruimcoach & budgetcoach bij Huishouden op Orde hoefde Marianne niet lang na te denken over de ultieme opruimtip. ‘Veel mensen hebben last van magneetplekken. Van die plekken in huis waar spullen liggen, en die meer spullen aantrekken. Zoals op de hoek van de tafel, boven op een kastje, de fruitschaal of de trap. Ieder huis heeft wel een magneetplek en zorgt ervoor dat je huis er rommelig uit ziet’.

In haar vlog legt Marianne uit hoe je van je magneetplek af kunt komen. Eind mei wordt de winnaar van de vlogwedstrijd bekend gemaakt. Er kan nog tot 5 mei gestemd worden. Marianne hoopt dat ze veel stemmen krijgt; ‘Ja opruimvlogger van Nederland worden is natuurlijk wel de ultieme droom.’

Advertisements

Breng je stem uit voor 5 mei: https://www.libelle.nl/videos/stem-opruimvlogger.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

 

15-04-2019 10:40