Vrij.05-06: Kruim’s Komedie

Vrijdag 5 juni 2015
Aanvang voorstelling: 21:00 Zaal open: 18:30
Locatie: KRUIM, Klein Amerika 20, Gouda
Tickets kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.comedyticket.nl of bij KRUIM Gouda aan de balie

“Een avond vol stand-up comedy, met bekende namen uit de comedywereld, maar ook door nieuw talent.”

Met als headliner Silvester Zwaneveld, bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Na jaren van relatief plat vermaak, zocht en vond hij diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers.

Onze MC is Vincent Geers: Vincent Geers is theatermaker/stand up comedian. Winnaar van het Cameretten Festival in Rotterdam 2007. En inmiddels al 2 avondvullende voorstellingen op zijn naam.

Naast bovengenoemde comedians is ook Felix Heezemans van de partij en wordt de avond verder aangevuld met verrassend nieuw comedytalent, namelijk: Daan van der Hoeven.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen voor €12,50 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur (indien nog beschikbaar). Ook zijn er combinatiekaarten verkrijgbaar voor €22,50. Hiermee kun je voorafgaand aan de show genieten van een overheerlijke burger naar bij Kruim (incl. Rozeval friet en mayonaise)

Om 21:00 uur begint de voorstelling, er is voldoende ruimte om met een drankje erbij lekker te ontspannen en u te laten vermaken door de professionele comedians van de avond.