Vrij.05-06: Benefietconcert Jostiband

Op vrijdag 5 juni wordt het 20-jarig jubileumjaar van De Ark Gouda afgesloten met een feestelijk benefietconcert van het Jostiband Orkest in de Goudse Schouwburg. Kom en ontdek zelf het geheim van het Jostiband Orkest!
Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking ter wereld musiceert de groep uit Zwammerdam al bijna vijftig jaar met groot succes.

De Ark Gouda sluit het feestelijke jubileumjaar af in de Goudse Schouwburg. “In onze stad en vóór onze stad!” straalt gemeenschapsverantwoordelijke Cécile de Quay. “Het is onze missie om gaven van mensen met een verstandelijke beperking kenbaar te maken. Het Jostiband Orkest weet dit als geen ander naar voren te brengen. Daarom zijn we blij en trots dat ze met ons meewerken aan dit unieke evenement. Een avond vol muziek! Een avond vol talent!” vertelt een trotse Cécile de Quay. “De opbrengst van het benefietconcert is bestemd voor verdere inrichting en werkmateriaal van De Ark Gouda Groenvoorziening.”

Kaarten bestellen
De kaartjes voor het concert zijn voor het symbolische bedrag van € 20,- te bestellen via:
Telefonisch contact met de Goudse Schouwburg: 0182 – 513 750 (tijdens openingstijden kassa, zie hieronder)
De kassa van de Goudse Schouwburg: ma t/m vr 11.00 – 17.00 uur & za 11.00 – 15.00 uur
De website van de Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl klik hierbij op ‘Verkoop Extern’
De website van De Ark Gouda: www.larchegouda.org/start-kaartverkoop-benefietconcert

De Ark Gouda
De eigentijdse gemeenschap bestaat momenteel uit twee kleinschalige woonhuizen voor mensen met een verstandelijke beperking, een creatief atelier en De Ark Groenvoorziening. Onder het motto ‘Groen Bezig!’ zijn de mensen bij De Ark Groenvoorziening bezig met het onderhoud van tuinen bij particulieren en verenigingen en met het zaaien en oogsten van heerlijke groenten, fruit en bloemen.

Aanvang 20.00 uur
Deur open vanaf 19.00 uur
Kosten: 20,00 euro