Vri. 09-09: gratis proefles voor De Complete Techniek bij Jodan Boys

Dennis van den IJssel gaat zelf de trainingen leiden voor de najaarscursus van voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek in de regio Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 9 en 16 september is er een gratis proeftraining op de locatie Jodan Boys in Gouda. De aanvang is 09.30 uur.

Deelname is gratis na inschrijving op de site van www.decompletetechniek.nl

Een week later start de cursus onder leiding van van den IJssel.
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek geeft techniektrainingen voor alle F-, E-, D-pupillen en start weer een najaarscursus van 12 trainingen in de regio Alphen aan den Rijn. Kosten voor de basiscursus zijn 169 euro, inclusief een Quick-kledingpakket, dat bestaat uit een trainingspak en een tenue. Een vervolgcursus kost 145 euro.
Tijdens de cursus trainen kinderen onder leiding van professionele en gediplomeerde jeugdtrainers. Ze worden sterker in 1 tegen 1 situaties, verbeteren hun basistechniek met links en rechts en in beweging en worden sterker in aanvallen, omschakelen en verdedigen.

Advertisements

Hoofdtrainer van den IJssel is de huidige hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys en wil ook graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jeugdspelers in de regio ; ‘Heerlijk om te zien hoeveel progressie kinderen kunnen maken in hun voetbalontwikkeling’. Collega trainer Lars van Halteren is ook een bekend voetbalgezicht. Van Halteren speelde zijn hele jeugd op divisieniveau bij Alphense Boys en traint namens de De Complete Techniek al jaren verschillende pupillen- en junioren-teams bij vv Alphia in Alphen aan den Rijn en Unio in Oudewater.
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat bijna 10 jaar, werkt in West- en Zuid-Nederland, geeft voetbalcursussen, organiseert voetbalevenementen en ondersteunt bij voetbalverenigingen kader, trainers, keepers en trainers .

De Complete Techniek is gevestigd in Alphen aan den Rijn en eigendom van Dennis van den IJssel. Eerder trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, in bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.