Za. 08-09: Rowwen Hèze treedt op in Flora Boskoop

Op zaterdag 8 oktober 2016 is het zover. Dan treedt de Limburgse dialect band Rowwen Hèze op in Flora Boskoop!

Rowwen Hèze begon als Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn na 30 jaar uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek.

In 1985 is de band opgericht en verschenen de eerste singles. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, Lowlands, Parkpop, het Deense Roskilde, Vrienden van Amstel Live en Concert at Sea.

Advertisements

Flora Boskoop kan aan dit mooie rijtje toegevoegd worden. Het optreden is onderdeel van de Poptour van Rowwen Hèze. Dit seizoen bezoeken ze als vanouds veel gezellige feest- en festivallocaties, waar zij met nummers als ‘Limburg’ en ‘Bestel Mar’ de zaal op zijn kop zetten.

Voordat Rowwen Hèze het podium betreedt zal de band Waterproof Shampoo de zaal opwarmen. Met een variërende setlist uiteenlopend van pop en Rock van de afgelopen 30 jaar naar bijvoorbeeld gouwe ouwe Nederpop weet frontman Thijs het publiek op z’n hand te krijgen en deze op te zwepen en te laten dansen, zingen en feesten!

De kaartverkoop start op zaterdag 11 juni 2016. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Roos eten & drinken (Parklaan 4, Boskoop) en online.

Voor meer informatie over deze avond: www.floraboskoop.nl/agenda of 0172-766047.