Vri. 07-10: So What! opent als café met de Goudse Romy Westerbeke

Op vrijdag 7 oktober opent So What! voor één avond als café met livemuziek. Dit keer is er geen muziek in de grote zaal, maar kan iedereen onder het genot van een drankje genieten van de muziek van Romy Westerbeke in de achterbar. De deur gaat om 21:00 uur open en de toegang is gratis.

Romy Westerbeke is een jonge Goudse dame met een gouden keeltje. De afgelopen jaren speelde zij in verschillende bands als basgitariste en in 2015 besloot zij haar eigen songs te schrijven. Hierdoor kwam ook Marino Mersmans erbij. Samen spelen ze vrijdag 7 oktober zowel eigen muziek als een aantal covers. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

Advertisements