Vri. 07-10: Koffiemiddag voor 60+ op kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Op vrijdag 7 oktober is het Nationale Ouderendag. Reden voor de kinderboerderij om een gezellige koffiemiddag van 15.00-17.00 uur voor 60-plussers te organiseren. De deelnemers worden door vrijwilligers ontvangen met een kopje koffie/thee met appeltaart, aansluitend maken ze een ronde over de kinderboerderij waarbij verteld wordt over de dieren, groen en activiteiten.

Dankzij een bijdrage uit het Ouderenfonds kan deze middag kosteloos worden aangeboden. Mensen die willen deelnemen kunnen dit vooraf laten weten. Reserveren kan telefonisch: 0182-514219 of via een mail: Sandra@kinderboerderijgouda.nl

Vervoer
Mensen die willen deelnemen, kunnen tegen een kleine vergoeding ook met de bus gehaald en gebracht worden vanaf huis naar de kinderboerderij door vervoerspunt Gouda. Zij moeten hiervoor zelf een paar dagen van te voren contact opnemen via www.vervoerspuntgouda.nl. Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten hebben we ook de mogelijkheid hen kosteloos op te halen met medewerking van studenten van het ID-college. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de kinderboerderij.