Vr. 8-9: Open lessen Peuterdans

Gouda/Reeuwijk – Voor ouders met peuters vanaf 2,5 jaar beginnen er twee nieuwe Peuterdanscursussen. Even een gezellig moment voor jou en je kind op woensdagochtend of vrijdagochtend. Kom lekker dansen met je kind en ervaar hoeveel plezier je kan beleven aan het samen bewegen en dansen. De lessen worden gegeven door Linda Snaterse.

De cursus in Gouda start met een open les op vrijdag 8 september en bestaat uit twaalf lessen. De lessen worden gegeven in sporthal de Mammoet, Calslaan 1 in Gouda.
De cursus in Reeuwijk start met een open les op woensdag 13 september en bestaat uit tien lessen. Deze lessen worden gegeven in het Huis van Alles, Staverenstraat 39, in Reeuwijk Brug.
De kosten voor de open les bedragen vijf euro. Meer informatie en aanmelden via het aanmeldingsformulier van www.kinderdans.com of bel 06-43858863. Vol is vol.

Dansdocent Linda van Leeuwen volgde de beroepsopleiding ‘Muziek, spel en beweging voor Kinderen’ en de opleidingen Dansanimator en Dansdocent. Zij heeft veel ervaring in het geven van peuter en kinderdans. Daarnaast gaf zij Werelddans via de Brede School Gouda en via Brede School Waddinxveen. Ook verzorgt Linda regelmatig een invulling aan straatfeesten, themalessen in kindercentra en op basisscholen, met dansactiviteiten voorzien van een multicultureel tintje.