Vr. 10-11: REBO-kunstenaars (MMKkunst) in de Agnietenkapel

Gouda – Na het succes van vorig jaar gaan de REBO-kunstenaars (MMKkunst) van vrijdag 10 november t/m zondag 12 november voor de tweede keer exposeren in de historische ambiance van de Agnietenkapel, Nieuwe Markt 100 in Gouda.

MMKkunst wordt vertegenwoordigd door Marry Buiks (inspirerende glaskunst), Margriet Blanken en Katinka van der Koogh (acryl op doek). Het collectief MMKkunst staat voor verbinden en enthousiasmeren. Kunst is een werkwoord als “niet kijken maar zien, inspireren en delen, ontdekken & ontroeren, uitdagen tot nieuwe inzichten”. MMKkunst is op zoek naar de juiste wijze kunst het publiek te doen bereiken en te laten beleven; open en eerlijk voor de kunstenaar en zijn publiek met de middelen van deze tijd.

Komend weekend pakt MMKkunst uit met een bijzondere expositie met een geheel nieuwe collectie geïnspireerd op het thema ‘PUUR NATUUR EN … MELKCHOCOLA’.

Advertisements

MMKkunst legt de culturele lat hoog en biedt naast de expositie van zijn eigen werk ook ruimte aan het werk van de gastexposanten onder andere Eric Ehlert (beeldhouwwerk in steen), Renee Geneste (kleurrijke impressies wereldsteden op doek), Caroline van den Bogaert (streeksieraden) en Irma Holt (sieraden en tassen). Ook biedt MMKkunst twee beginnende en jonge kunstenaars de kans om op deze expositie hun talent tentoon te stellen.

Tijdens de drie dagen zal een actief programma uitgevoerd worden met onder meer muziek, poëzievoordracht.

Openingstijden:
Vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur – met een speciale opening om 16.00 uur
Zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

De kunstenaars zien u dan ook graag, de koffie en …. staat klaar.