Meet & Matchbijeenkomst voor streekproducten

Haastrecht – Streekproducten zijn hot, alleen blijkt het in de praktijk lastig om de juiste afzetkanalen te vinden voor deze ambachtelijke producten en om er een eerlijke prijs voor te krijgen. Om producenten, bereiders en afnemers daarbij te helpen organiseren Struinen en Vorsen en Slow Food Groene Hart op 16 november een Meet & Matchbijeenkomst Verkorte Keten, van Bodem tot Bord, van 9.30 tot 12.00 uur bij de Steinsetuin (Steinse Dijk 45) in Haastrecht. Vraag en aanbod van stad en platteland komen aldaar bij elkaar.

De bijeenkomst is voor iedereen die een mooi ambachtelijk product met een verhaal produceert en zoekt naar nieuwe afzetkanalen of juist producten direct aan de consument levert en zoekt naar ambachtelijke producten uit het Groene Hart?

Dit is de tweede Meet & Match bijeenkomst die georganiseerd wordt. De eerste was op 8 maart hier kwamen meer dan zestig producenten, bereiders en afnemers op af. Geïnteresseerd opgeven kan via info@streekadvies.nl. Meer op https://www.facebook.com/groups/vanBodemtotBord/

Advertisements