RamonesTribute Night in StudioGonz

Gouda – ‘We’re Outta Here’ was de de 2263ste en aller-allerlaatste live-show van de legendarische punkband Ramones. Op 10 november speelt OneTwoThreeFour – misschien wel als eerste band ter wereld – deze show integraal, op het podium van StudioGonz.

De band speelt deze memorabele show van begin tot eind, niet minder dan 32 nummers in totaal. Het resultaat is ruim een uur lang pure Punk Rock-sensatie. Waar andere Ramones-tributebands er vooral uitzien als het origineel en alleen de bekendere songs spelen, focust OneTwoThreeFour zich juist op de muziek. Meestal met vier man, soms ook met gastmuzikanten erbij.

Aangezien de muzikanten te jong zijn om de show live meegemaakt te hebben, leek hun dit de perfecte tribute voor de grondleggers van de Punk. Alle bandleden zijn levenslange fans en ze zien dit als het ultieme eerbetoon aan hun favoriete band.

Advertisements

Voorprogramma Sidewalk is een band voor liefhebbers van punkrock uit de jaren ’90. Geïnspireerd door bands als Pennywise, Bad Religion en Swingin ‘Utters timmeren ze sinds 2009 aan de weg. En niet zonder succes: de vier muzikanten hebben inmiddels ruim 150 shows gespeeld in negen landen. Deze avond zullen ze het publiek opwarmen voor OneTwoThreeFour!

Meer info & tickets: www.studiogonz.nl
De tickets kosten 7 euro, en de deur is open vanaf 21.00 uur.

Ook binnenkort in StudioGonz:
Za 11 november: riddimLAB: Back to the Roots- Reggae, dub, dancehall, hip-hop & jungle DnB
Do 16 november: Blackning (BR) + Support- Trash Metal
Vr 17 november: Lights Out + Chapter two- Poppunk