Talkshow LGBTalks bij Zoet & Zalig

Gouda – Vanavond vindt de jaarlijkse talkshow van het Netwerk Roze FNV ‘LGBTalks’ plaats bij Zoet & Zalig, met Kirsten van den Hul, Jörgen Moorlag en Florien Cramwinckel. De aftrap vindt traditiegetrouw plaats door de lokale wethouder diversiteit, in Gouda is dit Corine Dijkstra.

Kirsten van den Hul is sinds maart 2017 lid van de tweede kamer voor de PvdA en woordvoerder Diversiteit. Kirsten was in 2011 de vrouwenvertegenwoordiging van de Nederlandse regeringsdelegatie naar de Algemene vergadering van de VN. Ze schreef (S)hevolution, de eeuw van de vrouw.

Jörgen Moorlag is als vrijwilliger coördinator van Poz&Proud, een belangengroep voor homomannen met hiv. Jörgen zet zich in om de zichtbaarheid van hiv in de scene te vergroten en op angst en onwetendheid gebaseerd stigma te bestrijden. Daarnaast organiseert hij met Poz&Proud activiteiten waar mannen met hiv elkaar kunnen ontmoeten.

Advertisements

Florien Cramwinckel is Universitair docent in Utrecht, ze richt zich op het reduceren van vooroordelen omtrent sekse, seksuele voorkeur en gewoon sociaal gedrag in zijn algemeenheid. Florien is daarnaast vrijwilliger bij het COC Midden-Nederland en geeft gastlessen.

Locatie: Zoet & Zalig, Spieringstraat 1 in Gouda
Datum: Vrijdag 22 juni van 19.00 tot 21.00 uur, deur open om 18.45 uur
Entree: is gratis, maar vol is vol
Meer info: netwerkrozefnv.nl of facebook.com/fnvroze

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 
22-06-2018 13:47