Afsluitend toernooi De Complete Techniek

Alphen aan den Rijn – Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek organiseert op vrijdag 6 juli een 6 tegen 6 toernooi als afsluiting van het voetbalseizoen 2017-2018. Het toernooi is bedoeld voor jongeren tussen de zes en veertien jaar en deelname is gratis. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is ‘Bulthaup Leiden Keukenarchitectuur’ hoofdsponsor en auto Baak toernooisponsor.

Het jaarlijks terugkerende toernooi vindt plaats op de velden van Alphense Boys van 17.30 tot 20.30 uur. Ruim twintig teams hebben zich al ingeschreven. Er is plaats voor maximaal veertig teams. Wees er dus snel bij want vol= vol!

Bij het toernooi staat sportiviteit en gezelligheid voorop. Er zijn dan ook geen scheidsrechters; teams worden niet gecoacht; ouders staan achter het hek; door wisselen organiseren de spelers zelf. De wedstrijdleiding is in handen van De Complete Techniek.

Advertisements

Er wordt gespeeld in poules die zoveel mogelijk op sterkte worden ingedeeld. Met een speciale regel zorgen we er voor dat eventueel krachtsverschil niet te groot wordt. Als een team drie doelpunten voor staat, gaat er bij dat team 1 speler uit. Bij vier doelpunten verschil gaan er twee spelers uit. En zo verder.

Wil jij meedoen?

Vraag allereerst toestemming aan je ouders.
Maak een team van vriendjes, vriendinnetjes, teamgenootjes, klasgenootjes of kinderen uit je buurt en ga de strijd aan met de andere teams. Iedereen mag meedoen, je hoeft niet op voetbal te zitten.
Schrijf je uiterlijk 4 juli in door een mail te sturen naar: lars@decompletetechniek.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 
22-06-2018 13:37