Symposium ‘De Powerpatiënt’

Gouda – Krijgt u de zorg die het beste bij u past? Wat kunt u doen om sneller beter te worden? Hoe haalt u als patiënt het meeste resultaat uit uw zorgproces? Wil Konings, auteur van het boek ‘De Powerpatiënt’, spreekt hierover tijdens het symposium ‘De Powerpatiënt’ op 22 februari.

Het symposium wordt georganiseerd door de samenwerkende patiëntenverenigingen uit het Groene Hart (Patiënten Contact Groene Hart kortweg: PCGH) in samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis en Sport.Gouda.

Wil Konings kent de zorg vanuit verschillende rollen. Met praktische adviezen legt zij tijdens het symposium uit hoe patiënten van begin tot eind een actieve rol kunnen spelen in hun eigen zorgtraject. Uiteraard is er tijdens het symposium ook tijd voor het stellen van vragen aan Wil Konings.

Advertisements

Na de lezing van Wil Konings geeft het Groene Hart Ziekenhuis een presentatie over ‘Patiënt als Partner’: de samenwerking van het ziekenhuis met patiënten om de zorg continue te verbeteren. Daarnaast is er tussendoor de gelegenheid om te bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut en worden de prijswinnaars van de schrijfwedstrijd van het PCGH bekend gemaakt.

Programma en aanmelden
Het symposium vindt plaats in het Green Restaurant van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda (Bleulandweg 10). Inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 start het symposium. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Kijk op www.patientencontactgroenehart.nl voor het volledige programma. Deelname aan het symposium is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot kan tot 19 februari via info@PCGH.nl.