Poker Series komt weer naar Gouda

Gouda – Op dinsdag 20 februari kunnen pokerspelers bij Zalencentrum Le Patapouf aan het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi start om 19.30 uur, waarbij spelers tot 20.30 uur kunnen instromen. Rond 0.00 uur is het toernooi weer afgelopen.

In 2016 was de Poker Series voor de eerste keer bij Le Patapouf in Gouda te gast. In 2017 werden er zelfs twee edities in het zalencentrum georganiseerd en in beide gevallen deden er meer dan 100 spelers mee.

Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim drie jaar. Bij dit pokerkampioenschap komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale. De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag.

Advertisements

De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is. Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee.

Met een beetje basiskennis van de pokerregels kan men al aan de Poker Series meedoen. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die overigens wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels.

Voor meer informatie zie https://www.pokeren.nl/pokertoernooi-gouda
Er is ook een evenementenpagina op Facebook: https://www.facebook.com/events/517893085270544/