De Formule 1 Show komt naar De Goudse Schouwburg

Gouda – Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. En er is heel goed nieuws voor de autosportliefhebbers onder ons: de show komt op maandag 27 augustus 2018 naar Gouda.

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP’s voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. ‘We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders’ aldus de mannen.

De Goudse Schouwburg is erg trots dat het gelukt is om deze bijzondere voorstelling te programmeren. De kaartverkoop start op dinsdag 3 april en meer informatie hierover volgt later.

Advertisements