Stadsbraderie Gouda

kleiweg

Op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert Dynamic Promotions in het centrum van Gouda “De Stadsbraderie”.

De markt en de activiteiten vinden plaats aan de Kleiweg, Hoogstraat, Sint Anthoniestraat, Markt, Achter de Waag, Zeugstraat, Tiendeweg, Groenendaal , Achter de Agnietenkapel en in en om winkelcentrum Nieuwe Markt Passage.

In de eerder genoemde winkelstraten in het centrum laat een groot deel van de gevestigde ondernemers zich beide dagen van hun beste kant zien en hebben zij diverse aanbiedingen buiten hun winkel op de kraam uitgestald.
Naast de gevestigde ondernemers zijn diverse hobbyisten, kunstenaars, handelaren, en standwerkers vertegenwoordigd.

Advertisements

De standwerkers demonstreren hun producten en geven tevens uitleg over de werking van deze producten. Deze uitleg valt vaak samen met een grote dosis humor.

Op ZATERDAG 20 JUNI A.S. haakt de Goudse Nieuwe Markt Passage zoals elk jaar weer in op de Stadsbraderie die dat weekend in de binnenstad van Gouda wordt georganiseerd. Diverse ondernemers van de Nieuwe Markt Passage presenteren op hun kramen artikelen voor hele leuke prijsjes! Ook op vrijdag 19 juni staan er al enkele kramen met leuke aanbiedingen.

Voor informatie en/of reserveringen voor deze dagen kunt u contact opnemen met Dynamic Promotions, via telefoonnummer 0182-525508, of via info@dynamicpromotions.nl.