Scouting Jan van Hoof bakt weer oliebollen

Het einde van het jaar is weer in zicht en dus begint bij vele de oliebollenkoorts te stijgen. Net als vorig jaar gaan de leden van de Jan van Hoof Groep Gouda hun best doen zoveel mogelijk oliebollen te bakken. Met de opbrengst hopen ze onder andere extra activiteiten te kunnen bekostigen.
Al een aantal jaar bakken de leden van Stam Arendsoog (18+ speltak) op oudejaarsdag oliebollen. Dit jaar kunt u weer genieten van de heerlijke verse oliebollen. Op de website www.janvanhoof.nl/oliebollen kunnen de oliebollen gemakkelijk bestelt worden. Dit kan tot en met dinsdag 30 december, 12.00 uur. Voor een heerlijke oliebol met of zonder rozijnen betaalt men 0,75 euro.
Op de website kan worden aangegeven hoe laat de oliebollen worden opgehaald aan de Nieuwehaven 308 in Gouda. Op de dag zelf kunt u ook tussen 8:00 – 16:00 uur langskomen voor verse oliebollen maar op = op! Voor grote bedrijven die graag hun collega’s willen trakteren op een verse oliebol kan worden afgesproken dat de oliebollen worden bezorgt.
Scouting Jan van Hoof-groep
Al meer dan 65 jaar zit Scouting Jan van Hoof in het centrum van Gouda aan de Nieuwe Haven 308 in Gouda. Elke vrijdag en zaterdag zijn er activiteiten voor kinderen en jongeren van 5 tot 23 jaar oud. Bij de Jan van Hoof-groep is iedere vrijdag of zaterdag een avontuur, vol leuke, leerzame en spannende activiteiten.