Ondernemersprijs Midden-Holland

Op 20 januari 2020 is de jaarlijkse bijeenkomst rondom de Ondernemersprijs Midden-Holland. Tijdens deze bijeenkomst staat succesvol ondernemerschap centraal.

We maken de winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 bekend en oud Formule1-coureur Robert Doornbos inspireert met zijn verhaal over racen, ondernemerschap en het bereiken van de top.

Oud F1-coureur Robert Doornbos

U bent vanaf 7 uur ’s avonds van harte welkom in de Goudse Schouwburg waar om half 8 het inspirerende programma in de zaal zal beginnen. Zo rond half 10 sluiten we de bijeenkomst af met een netwerkborrel in de Kleine zaal en de foyer.

Advertisements

Kaarten
De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst zijn € 39 p.p. excl btw.
Kaarten bestellen kan via deze link, u ontvangt een factuur voor het bestelde aantal kaarten.

Genomineerden

De genomineerden voor de titel Ondernemer van het jaar 2020 Midden-Holland in de categorie Detailhandel en Horeca zijn: Kamphuisen Siroopwafelfabriek, Kempkes Optiek, beiden uit Gouda en Lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven.
Ballen Enzo uit Moordrecht, Garlic Solutions uit Waddinxveen en Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven zijn genomineerd in de categorie MKB.
In de categorie Grootzakelijk zijn De Vries en Verburg uit Stolwijk, Erfgoed uit Moerkapelle en Gouda Refractories uit Gouda genomineerd.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

19-12-2019 10:48