Nieuwe trainer WIDEX GZC DONK

Zoran Stanisic is vanaf 1 augustus de nieuwe waterpolotrainer van de Herenselectie van WIDEX GZC DONK. De 42-jarige inwoner van Rotterdam volgt de interim-trainers Jouwsma en Nieuwenhuizen op die de afgelopen maanden de Goudse Herenselectie onder hun hoede hadden.
Stanisic is een ervaren trainer-coach. Zo was de Montenegrijn onder meer negen jaar werkzaam bij topclubs als MNC Dordrecht, AZC en De Ham. Het afgelopen seizoen trainde en coachte hij ZV Haerlem. Ook als speler kent hij de waterpolosport goed. Stanisic speelde tijdens zijn jeugd onder andere voor de Servische topclub Rode Ster Belgrado. Deze flinke dosis ervaring gaat hij vanaf deze zomer inzetten bij de Herenselectie van WIDEX GZC DONK.
Commissie Waterpolo en Sport Technische Zaken van WIDEX GZC DONK zijn erg verheugd met de komst van deze gedreven en ervaren ambitieuze trainer. “Zoals in de afgelopen jaren zullen we in Gouda ook in de samenwerking met Zoran Stanisic topwaterpolo op Eredivisie-niveau laten zien”.

De Herenselectie van WIDEX GZC DONK speelde zaterdag 23 april de laatste wedstrijd van de reguliere competitie en maakt zich nu op voor de play-offs in de Eredivisie die op 11 mei van start gaan.