Nieuwe musicallessen gaan van start bij het Jeugdtheaterhuis

2017 april - Publiciteitsfoto voor het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Op de foto twee leerlingen van het jeugdtheaterhuis, links Alrik Oudhuis en rechts Lars den Heijer

Gouda – Ben jij de nieuwe Annie uit Annie? De nieuwe Ciske uit Ciske de Rat? Of de nieuwe Simba of Nala uit The Lion King? Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres. Vanaf deze week wordt er gestart met Musicalklas-lessen in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter én Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Ben je meer een toneelspeler? Dan kun je natuurlijk ook bij het Jeugdtheaterhuis in Gouda terecht. Er is een uitgebreid aanbod voor kinderen van 4 t/m 21 jaar. Belangstellenden kunnen een keertje komen proefdraaien. Bekijk het volledige nieuwe aanbod op www.jeugdtheaterhuis.nl.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Gouda, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Leiden, Maassluis én dit jaar ook in Vlaardingen.