Nieuw programma Theater Concordia bekend

Haastrecht – Het nieuwe programma van Theater Concordia in Haastrecht is bekend. Deze week wordt de nieuwe programmafolder in de brede regio verspreid. Burgemeester Cazemier nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Voorzitter Jan Hogendoorn: “Met trots presenteren wij de nieuwe programmafolder van ons theater. Concordia is een mooi historisch gebouw met moderne faciliteiten: een podium voor allerlei (klein)kunstvormen en een fijne ontmoetingsplek. Ook dit seizoen hebben we weer een afwisselend programma samengesteld voor alle leeftijden. De komst van alle bezoekers is voor het bestuur en de 85 vrijwilligers dé stimulans om van elke voorstelling een feest te maken. We trappen het nieuwe theaterseizoen dan ook af met de feestelijke Concordia Parade, op vrijdag 14 september. De toegang is gratis.”

Naar Haastrecht komen dit theaterseizoen onder andere:
• Talentvolle cabaretiers zoals Yora Rienstra, Sjaak Bral, Steven Brunswijk en de nieuwe talenten van de Cameretten Finalistentoernee.
• Mooie toneelvoorstellingen: o.a. Debby Petter, ‘Ma’ naar het boek van Hugo Borst en natuurlijk van De Schijnwerper.
• Klinkende muziekvoorstellingen vullen het programma verder in: Salonorkest MasQué, De Dijk, Tiny Little Bigband, Tributes van Pink Floyd, Fleedwood Mac en U2, The Kik is terug, Lavinia Meijer, Harry Sacksioni, Blues Festival en een Ierse avond in samenwerking met de Haastrechtse Kring.
• Er zijn kinder- en de jeugdactiviteiten, zoals Dikkertje Dap, Alfred J. Kwak, een Fifa-toernooi, tienerdisco, Joris Lutz komt voorlezen en Circus Acrobatico.
• En natuurlijk het altijd drukbezochte Repair Café, Country Café en het Nieuwjaarsfeest.
• En elke laatste donderdagavond van de maand is het Concordia Filmavond met een ‘must-see’ film. Met als specials Loving Vincent in september en in maart de Bring Your Own Seat BYOS-movie met La Land.

Advertisements

De programmafolder en uitgebreide informatie over alle voorstellingen is te vinden op www.theaterconcordia.nl. Tot en met 14 september (de Concordia Parade) geldt een vroegboekkorting van tien procent.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

15-05-2018 09:27