Roze Zaterdag: vrijwilligers gezocht

Gouda – Gouda organiseert dit jaar Roze Zaterdag. Een evenement met aandacht voor de diversiteit in de samenleving, gericht op onderling begrip, saamhorigheid en verbondenheid van inwoners van Gouda en omgeving. Het hele jaar mag Gouda zich Roze stad van Nederland noemen. Verspreid over het jaar zijn er tal van activiteiten waaronder exposities, schoolprojecten, theater- en filmvoorstellingen en als hoogtepunt: de Roze Zaterdag op 23 juni!

Vrijwilligers gezocht
Zonder vrijwilligers geen Roze Zaterdag. Daarom is de organisatie op zoek naar mensen die mee willen werken aan dit bijzondere evenement. Vrijwilligers zijn enthousiast, betrokken en gemotiveerd en zijn beschikbaar op 23 juni en/of een korte periode daarvoor of daarna. Er zijn bijvoorbeeld taken rondom PR, informatie en gastvrijheid, programma-assistentie, catering en opbouw/versiering.

Meedoen?
Zin om deel uit te maken van Roze Zaterdag Gouda? Meld je dan aan via vrijwilligers@rozejaargouda.nl.

Advertisements

Verkeersregelaars
Roze Zaterdag is ook op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars. Er wordt hulp gezocht bij korte afsluitingen van wegen in de binnenstad tijdens de pride walk, en begeleiding bij de op en afbouw van de informatiemarkt. Wil jij helpen en heb je eventueel al de benodigde online cursus gevolgd (dit is niet noodzakelijk), neem dan contact op via vrijwilligers@rozejaargouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

15-05-2018 10:20