Mijlpaal actie De Zalm Horeca Groep voor Groene Hart Ziekenhuis

Ziek zijn is voor niemand leuk. Voor ouderen is het vaak aangrijpend om weg te zijn uit hun vertrouwde omgeving. Tijdens hun verblijf in het ziekenhuis blijkt het voor hen nog niet makkelijk om voldoende in beweging te blijven. Terwijl bewegen juist goed is om de conditie op pijl te houden en sneller te herstellen.

Met de Virtuele Fietstrainer wil het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) ouderen stimuleren om uit bed te komen en te bewegen. De Zalm Horeca Groep is samen met stichting Vrienden van het GHZ een actie gestart om dit mogelijk te maken. Op 25 november 2019 werd de eerste mijlpaal bereikt: in vijf maanden tijd is al € 2.000,- opgehaald!

”Zowel De Zalm Horeca Groep, als het GHZ, voelen zich enorm verbonden met Gouda en omgeving. We zien veel overeenkomsten in gastvrijheid, kwaliteit en zorg. De Zalm Horeca Groep is ook begaan met ouderen die naar het ziekenhuis moeten. Daarom zijn we samen met de Vrienden van het GHZ een actie gestart op drie locaties: Brasserie Bar De Zalm, Koeien en Kaas en Bodega 32. Wanneer gasten bij ons een karaf kraanwater bestellen brengen wij hiervoor € 1,- in rekening. Dit bedrag komt vervolgens geheel ten goede aan de Vrienden van het Groene Hart ziekenhuis. Samen met onze gasten sparen we zo voor de Virtuele Fietstrainer voor de zieke ouderen van het GHZ”, vertelt Rianne Peelen-Bouwman, Marketing & Sales Manager enthousiast.

Advertisements

Rianne Peelen-Bouwman is blij dat De Zalm Horeca Groep als Gouds bedrijf een bijdrage kan leveren aan al dit goede project. “Ik hoop dat de actie, dit nog loopt tot en met 2020 een groot succes wordt. Onze gasten zijn enthousiast; zij dragen -net als wij- de projecten in het GHZ een warm hart toe.”

Meer informatie over de wateractie of een donatie doen? Kijk op www.vriendenvanhetghz.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

28-11-2019 13:32