Vanaf 15 december nieuwe dienstregeling Arriva

Met ingang van zondag 15 december is er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in Zuid-Holland Noord. Meer informatie en alle wijzigingen zijn voor reizigers gemakkelijk terug te vinden in de reisplanners en via arriva.nl/dienstregeling.

Net als ieder jaar is er kritisch gekeken naar de routes van de verschillende buslijnen, de frequentie waarmee de bussen rijden en de mogelijkheid om over te stappen op de trein of andere bussen. Ook houdt de dienstregeling rekening met (nieuwe) woonwijken waar nieuwe haltes worden aangelegd. Vertrek- en aankomsttijden van veel bussen veranderen. Ook worden extra ritten toegevoegd, terwijl andere komen te vervallen.

Stadsbussen

In Leiden zijn er wijzigingen op stadslijnen 5 en 6, en worden nieuwe stadslijnen geïntroduceerd: 7 en 8.  In Alphen aan den Rijn zijn stadslijnen 3 en 4 verbeterd en wordt de stadsdienst uitgebreid met buslijn 5 (station-Schans én Archeon). In Gouda komt buslijn 6 te vervallen.

Advertisements

Wat zijn de gevolgen voor uw eigen reis?

Op arriva.nl/dienstregeling staan alle wijzigingen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland met ingang van 15 december 2019. Wie direct wil weten wat de verandering voor zijn reis betekent, kan zijn nieuwe reis bekijken op de routeplanner van Arriva (arriva.nl). Vul het vertrekadres en de bestemming in en selecteer een datum vanaf 15 december 2019. Voer daarna een vertrek- of aankomsttijd in en selecteer zo nodig ‘Bus’ (klik daarvoor op ‘Extra opties’).

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

28-11-2019 10:31