Martine Vecht verkozen tot netwerkster van het jaar 2020

© Hellen Snoek

Gouda – Tijdens de netwerkbijeenkomst van Vrouwennetwerk Rijnstreek ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag op 8 maart is Martine Vecht verkozen tot netwerkster van het jaar 2020.

Vrijheid
Het thema van de internationale vrouwendag is dit jaar ‘Vrijheid’. De drie genomineerden, Merlijn Bles, Martine Vecht en Karen Visser hebben met elkaar gemeen dat zij alle drie het geschreven woord inzetten om in vrijheid te laten zien wie zij zijn en waar ze voor staan. Voorzitter Ingrid van Dam maakt bekend dat de leden uit deze drie genomineerde vrouwen Martine Vecht hebben gekozen als netwerkster van het jaar 2020.

Martine Vecht Netwerkster van het Jaar
Martine Vecht is een veelzijdige vakvrouw, die zich actief inzet voor het netwerk, niet alleen in de programmacommissie maar ook als betrokken lid. Zij zet zeer gedreven haar eigen vak in de picture en leidt met haar School voor Organizing sinds 2011 anderen op met haar eigen opleidingsaanbod. Ze ontwikkelde onlangs de opleiding Interne Business Organizer, waardoor ze een nieuwe doelgroep aanboort.

Advertisements

Zij heeft meerdere publicaties op haar naam staan (zie www.martinevecht.nl)  en rond naast haar drukke bezigheden ook nog een studie Psychologie af. Ze is oprecht geïnteresseerd in anderen, biedt een luisterend oor, deelt haar kennis en ervaring en zet deze graag in om een ander verder te helpen.

Netwerkspeld
De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt. Zoals Will omschrijft in haar toelichting: “In de speld is weergegeven hoe de interventie van Martine rust en duidelijkheid schept in tijden van onrust en chaos. De groene nefriet staat symbool voor hulpvaardigheid, rust en balans”

Netwerkster van het jaar
Jaarlijks kiest het Vrouwennetwerk Rijnstreek uit haar midden iemand die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden door haar eigen ontwikkeling op professioneel gebied of een bijzondere rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van anderen. De Netwerkster van het jaar valt op doordat ze bijvoorbeeld: doorgegroeid is in haar werk, anderen stimuleert en inspireert, een moedige stap heeft gezet in haar loopbaan of zich op een onconventionele manier weet te profileren.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

10-03-2020 12:04