Nieuwe Coop-supermarkt opent in Nieuwe-Marktpassage

In de Nieuwe Marktpassage in Gouda opent op dinsdag 24 maart een nieuwe Coop-supermarkt.  Supermarktmanager Paul Schippers: “Het pand wordt compleet verbouwd tot een prachtige nieuwe Coop. Wij gaan Gouda verrassen met een moderne, duurzame en frisse winkel!”

Er wordt op dit moment nog flink verbouwd in de Nieuwe Marktpassage. Coop trekt verschillende panden samen en komt op de plek waar voorheen kapsalon Smile, herenmodezaak Edcetera en keten Halfords gevestigd waren. Het resultaat mag er straks zijn, aldus supermarktmanager Paul Schippers. “Coop Gouda wordt een ruime en overzichtelijke supermarkt met een open karakter, in de frisse Coop-stijl. Het is er prettig winkelen voor onze klanten. In het uitgebreide assortiment is veel aandacht voor lekker, vers en makkelijk. Zo krijgt de winkel een centrale keuken, waar we dagelijks verse maaltijden, pizza’s en salades bereiden en baguettes beleggen. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor een verse smoothie of lekkere kop koffie.”

Brede services en zelfscan 
Boodschappen afrekenen gaat snel en eenvoudig, naast de reguliere kassa’s wordt de winkel voorzien van gebruiksvriendelijke zelfscankassa’s. Met een servicebalie met onder meer een PostNL-pakketpunt en verkoop van medicijnen en Nederlandse loterijen, een bloemenafdeling en een slijterij is de winkel van alle gemakken voorzien. De supermarkt kent bovendien ruime openingstijden: van maandag tot en met zaterdag is de winkel van 8 tot 22 uur geopend en iedere zondag van 10 tot 18 uur.

Advertisements

Feestelijke heropening
Tijdens de feestelijke openingsmiddag op dinsdag 24 maart presenteert de supermarktmanager samen met zijn team de supermarkt vol trots aan de buurt. Paul: “We maken er een feestje van! We zorgen voor een hapje en een drankje. Boodschappen doen kan natuurlijk ook: de eerste 100 klanten ontvangen bij besteding van 15 euro of meer bovendien een appeltaartje.”

Voor meer informatie: www.coop.nl.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

10-03-2020 11:57