Lions Club Zevenhuizen helpt O.S.S. met aanschaf pegasus

Zevenhuizen – Een lang gekoesterde wens van gymnastiekvereniging O.S.S. ging in vervulling: met hulp van Lions Club Zevenhuizen kon een pegasus aangeschaft worden. Namens O.S.S. vertelt Ivonne van Wichen dat bij wedstrijden steeds vaker bij het onderdeel toestelturnen gebruik gemaakt wordt van de pegasus. “Zo’n pegasus heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van de kast”, legt Ivonne uit, “Maar het ontbrak O.S.S. aan de financiële middelen om een nieuwe pegasus aan te schaffen. En zonder zelf te kunnen oefenen op de pegasus staan we al op achterstand bij wedstrijden”.

O.S.S. bestuurslid Mariska van Wijnen vervolgt: “We kwamen in contact met een andere vereniging en deze vereniging kocht een nieuw exemplaar. Wij konden vervolgens de oude pegasus overnemen, die voldoet aan alle officiële eisen. En daarnaast hebben we ook gelijk aan aantal nieuwe dikke matten kunnen aanschaffen”.

Lions Club Zevenhuizen werkt graag samen met lokale doelen, zo laat huidig president Kees Poot weten. “De vereniging is een mooi lokaal doel en sporten draagt ook bij aan een betere gezondheid van onze jeugd. We steunen dat daarom graag met een financiële bijdrage voor deze aanschaf”. Afgelopen week reikte hij daarom de symbolische cheque van 1.000 euro uit aan Mariska en Ivonne, onder goedkeurend toezicht van de aspiranten.

Advertisements

Vooraf aan de uitreiking van de cheque had de jeugd al kennis gemaakt met het nieuwe toestel. Dat de pegasus goed gebruikt wordt, lieten vervolgens de aspiranten zien, die vol enthousiasme over het nieuwe toestel vlogen! Een glunderende Lions president Kees Poot kon hiermee goed zien dat de vereniging erg blij is met het nieuwe toestel.

Lions Club Zevenhuizen organiseert een aantal activiteiten gedurende het jaar. Met de verkregen gelden steunt Lions Club Zevenhuizen verschillende goede doelen. Voor meer informatie, zie ook www.lionsclubzevenhuizen.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
02-11-2018 10:01