Krant nieuwe stijl – Gemaakt in Gouda –

Vandaag komt de vernieuwde versie van de Krant van Gouda uit. We hebben hem op vele punten aangepast: grotere foto’s, prettiger leesbaar lettertype en redactioneel een andere indeling en inhoud.

 

De Krant van Gouda is een onderdeel van de Gouda Media Groep. Wij zijn een Gouds bedrijf dat onafhankelijk nieuws brengt over Gouda. Elke dag houden we voor u bij wat er gebeurd in uw omgeving en geven dit door via onze Twitter accounts (@Goudafm en @dekrantvangouda) onze Facebook pagina’s en de websites www.goudafm.nl en www.krantvangouda.nl. Om onze lokale karakter te onderstrepen introduceren wij de (kaas)stempel “Gemaakt in Gouda”.

 

gemaaktingouda wit

Het printen van informatie is een luxe in de digitale samenleving waarin we nu staan. Met die gedachte werken wij aan deze krant die u elke week in uw brievenbus ontvangt. We geven een samenvatting van het belangrijkste nieuws, aangevuld met wetenswaardigheden over uw omgeving zowel in Gouda als de regio (Regio pagina). Op de pagina’s “Uit in Gouda” vind u tips en suggesties voor uw vrijetijdsbesteding.

De Gouda Media Groep omvat naast deze krant ook een lokaal radiostation (GoudaFM), TV kanaal (GoudaTV), Internetsites en social media als Facebook en Twitter. Via al deze mediakanalen informeren wij u dagelijks over Gouda en haar omgeving. Wilt u iets kwijt aan de inwoners van Gouda dan kan dit eenvoudig via onze mediakanalen. Voor de ondernemers in Gouda bieden wij een prachtig platform om uw klanten te bereiken, iedere dag opnieuw.

Is deze Krant van Gouda nu klaar? Nee zeker niet. We zijn net begonnen, elke dag werken wij aan de verbetering op al onze mediakanalen. Uw input of bijdrage is van harte welkom.

 

Garro Wiersema

Directeur Gouda Media Groep