Vrij.03-04: Battle voor Oranjenacht

Op vrijdag 27 maart en 3 april strijden verschillende bands tegen elkaar om een plek op het grote podium tijdens Oranjenacht 2015 te bemachtigen. De bezoekers en een vakjury beslissen wie er uiteindelijk wint. Op beide avonden gaat de deur om 21.00 uur open en de entree is gratis.

Daydream Delusion, Ronals Hendriksen & band en Jane gaan de strijd op vrijdag 3 april aan. Beide avonden kunnen bezoekers op hun favoriet stemmen. De vakjury kiest vervolgens welke van de twee winnaars het grote podium tijdens Oranjenacht mag betreden. Ga voor meer informatie naar www.so-what.nl en www.facebook.nl/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

Advertisements