Winactie De Nacht van… Vroman

In de Chocoladefabriek is vrijdag 10 april De Nacht van… Vroman. Deze nacht wordt de honderdste  geboortedag gevierd van dichter, bioloog en wetenschapper Leo Vroman op aanmoediging van Vroman zelf: ‘Ik weet niet of ik de honderd haal, zo niet, vier dat dan toch maar’.

De Nacht van…Vroman is een cross-over festival in de Chocoladefabriek Gouda met poëzie, spoken word, muziek, (beeldende) kunst, theater en wetenschap. Georganiseerd door de Bibliotheek Gouda en de andere partners van de Chocoladefabriek in samenwerking met initiatiefgroep VROMAN100. Aan de avond werken onder andere mee: Frans van Deursen, Mirjam van Hengel, Leon van der Sanden, de VromanFoundation en diverse artiesten met muziek, poëzie en kleinkunst. Zie www.bibliotheekgouda.nl

Winactie

De Krant van Gouda mag tickets weggeven voor De Nacht van… Vroman. Beantwoord de volgende vraag: In welke straat woonde Leo Vroman in Gouda? Mail voor woensdag 8 april het antwoord naar: info@dekrantvangouda.nl onder de vermelding van Vroman. Prijswinaars krijgen uiterlijk donderdag 9 april bericht.

Leo Vroman