Jonge mantelzorgers in het middelpunt tijdens ladiesnight Shoeby Nieuwerkerk

Nieuwerkerk – De kledingrekjes langs, dit truitje, dat broekje.. armen vol kleding mee naar het pashokje. Kekke schoenen erbij en oorbellen. Dan naar Team Kapsalon om de haren mooi te maken en om het compleet te maken langs de visagiste Pour Vous voor een finishing touch!

8 meiden die in het dagelijks leven jonge mantelzorger zijn hadden de avond van hun leven. Na een ontvangst met een drankje en wat lekkers mochten ze zich uitleven in de winkel. Her en der werd advies gevraagd van de winkelmedewerksters maar eigenlijk wisten de meiden heel goed wat ze wilden! Naar de kapper gaan was ook een feestje, de een had foto’s mee van wat ze met haar haar wilde doen en de ander liet het over aan de kapster. Allerlei leuke kapsels kwamen voorbij; speciale vlechten, hippe knotjes, krullen! De make -up werd bijpassend aangebracht en gaf stralend resultaat.

Tijdens de fotoshoot werden de meiden aangemoedigd om op diverse manieren te poseren. Onderling werd dit gestimuleerd en er werd veel gelachen. Nadat ieder uitgebreid geportretteerd was werden er nog een aantal groepsfoto’s gemaakt. Na een heerlijk ontspannen avond gingen de meiden met goodybag terug naar huis.

Advertisements