Jim Kemper benoemd tot tijdelijk lid Raad van Bestuur Groene Hart Ziekenhuis

De Raad van Toezicht van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft KNO-arts Jim Kemper met ingang van 1 maart 2019 benoemd als tijdelijk lid van de Raad van Bestuur voor een periode van uiterlijk zes maanden. Tijdens dit half jaar zal Marlies Telgenkamp de rol van voorzitter Raad van Bestuur vervullen.  De benoeming van Jim Kemper is het gevolg van het vertrek van Godfried Barnasconi per 1 maart 2019.

Jim Kemper is sinds 1994 werkzaam als KNO-arts in het GHZ. Van 1998 tot 2002 en van 2010 tot 2013 was hij voorzitter van de medische staf. Jim Kemper blijft tijdens zijn interim werkzaamheden nog 1,5 dag per week werkzaam als KNO-arts in het GHZ.

De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming van Jim Kemper. Voorzitter Raad van Toezicht Henk Hagoort: “We zijn op zoek gegaan naar een interim lid Raad van Bestuur dat samen met Marlies Telgenkamp zorgt voor bestuurlijke continuïteit en het leiding geven aan verschillende ontwikkelingen binnen en buiten het ziekenhuis. Dit stelt de Raad van Toezicht in staat om ondertussen op zorgvuldige wijze een nieuwe voorzitter Raad van Bestuur te werven. Het is een groot voordeel dat Jim Kemper het ziekenhuis goed kent.”

Advertisements

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

21-02-2019 14:45