Janssen de Jong ontwikkelt ook tweede fase Middenwillens Gouda

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Middenwillens – 90% van de woningen werd binnen één maand verkocht – ondertekenden wethouder Rogier Tetteroo van de gemeente Gouda en Rits Verkerk van Janssen de Jong Projectontwikkeling onlangs een overeenkomst die de ontwikkeling van de tweede fase van Middenwillens mogelijk maakt.

Middenwillens wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Gouda. Middenwillens is royaal opgezet met veel ruimte voor water en groen. Het wordt een exclusieve, zeg maar gerust, chique Goudse buurt. Met een uitstekende ligging aan de Goudse Hout en vlakbij de Reeuwijkse Plassen.

De tweede fase bestaat wederom volledig uit koopwoningen in de vrije sector. Ditmaal is er ruimte voor 55 woningen, die Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwerpt en realiseert. Het plan omvat 8 hoekwoningen (met garage), 25 rijwoningen, 4 seniorenwoningen en 18 twee-onder-een-kap-woningen. De twee-onder-een-kap-woningen zullen zowel vrijstaand als geschakeld worden aangeboden.

Advertisements