Ma.07-09: Stimuleren ondernemerschap: Grow!

Gemeente Gouda en de ondernemersverenigingen verenigd in Gouda Onderneemt! willen beginnende ondernemers helpen hun succes te vergroten. Door het verstrekken van goede informatie, inspiratie, kennis en netwerk worden bedrijven ondersteund in positionering, groei en ontwikkeling. Op 7 september is de eerste Grow! beursvloer voor ambitieuze ondernemers.

Startersavond
Voor wie overweegt ondernemer te worden of net is begonnen wordt jaarlijks de Startersavond georganiseerd. Hier wordt informatie verstrekt over zaken waarmee een startende ondernemer rekening moet houden, zoals de administratie bijhouden, de belastingdienst enz.
Grow!, beursvloer voor ambitieuze ondernemers
Voor wie al een tijdje ondernemer is en wil doorgroeien, meer wil weten over bijvoorbeeld ondernemen en social media of acquisitie is er nu Grow!, beursvloer voor ambitieuze ondernemers. Op 7 september organiseren we, samen met Contact Jonge Bedrijven, vanaf 19.00uur de eerste bijeenkomst in het Huis van de Stad met als thema’s: digitaal ondernemen, de beursvloer en workhops.

Massimo Gagliotti verzorgt deze avond een presentatie over ondernemen en de digitale wereld. Massimo is Co Founder van Local Internet en ziet het als zijn missie om bedrijven te helpen meer uit hun online marketingactiviteiten te halen. Aansluitend is er in de hal van het Huis van de Stad de Beursvloer. Hier is volop relevante informatie beschikbaar en zijn er ruime mogelijkheden om contacten te leggen om een netwerk op te bouwen.

Daarnaast worden diverse mini workshops gegeven bijvoorbeeld over ‘hoe geef ik een goede personal pitch’, ‘wie is mijn doelgroep’ of ‘maak ik optimaal gebruik van social media’.