Inloopochtend GMHC op 2 september

Gouda – De Goudse Mixed Hockey Club (GMHC) is dringend op zoek naar nieuwe spelers voor de jongens E en F teams (geboren tussen 1 oktober 2007 en 30 september 2011). Meiden zijn natuurlijk ook meer dan welkom en daarom houdt GMHC op zaterdag 2 september een inloopochtend voor aspirant leden tijdens de seizoensopening op 2 september. Kinderen van 7 tot 12 jaar zijn van harte welkom om te proeven van de hockeysport.

Er staan verschillende hockeyclinics op het programma. Wanneer het seizoen weer is gestart, kunnen kinderen gratis proeflessen nemen. Dit geldt natuurlijk voor zowel jongens als meisjes, want de jeugd heeft de toekomst bij GMHC. De inloopochtend start om 10.00 uur. Jongens en meisjes maken kennis met basistechnieken van hockey zoals pushen en flatsen. Op de andere velden spelen de jongste jeugdleden wedstrijden en in het clubhuis staat wat lekkers klaar.
GMHC is gevestigd op Groenhovenpark 4.

Nieuwe velden
Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe hockeyvelden op het Groenhovenpark. Drie van de vier velden worden volledig vernieuwd. Het nieuwe clubhuis is drie jaar geleden opgeleverd. GMHC telt 800 leden en wil graag groeien.

Meer informatie opvragen over ledenwerving en aanmelden voor de open ochtend kan via ledenadministratie@gmhc.nl. Met de auto? Parkeren bij zwembad Groenhovenbad.
Kun je 2 september niet komen, maar wil je wel een keer proefdraaien op de GMHC? Dat kan! Iedere woensdag worden er van 13.15 tot 14.15 uur trainingen gegeven voor beginnende hockeyers. De eerste drie lessen zijn gratis. Meer informatie en aanmelding via: ledenadministratie@gmhc.nl