Gemengd jeugdteam van Timios wint ook 2e wedstrijd

Bij volleybalvereniging Timios spelen in de C-jeugd jongens en meisjes in een gemengd team. Afgelopen zaterdag speelde het JC1-mixteam hun tweede wedstrijd tegen Nesselande JC1 en deze wedstrijd wisten de enthousiaste kinderen met 4-0 te winnen. De week ervoor had het team ook al met 4-0 gewonnen van DOS uit Schoonhoven.

Meer dan de helft van de kinderen uit dit C-team van Timios speelde vorig jaar nog bij de mini’s; de jongste groep volleyballertjes van ongeveer 6-12 jaar. In plaats van met 4 kinderen in een klein veldje, staan de kinderen bij de C-jeugd met 6 in een veel groter veld met een hoger net. Al met al veel veranderingen waar Charlotte, Daphne, Mark, Fabiënne, Marit, Luuk en Sam tijdens de wedstrijd niet veel last van leken te hebben. Er werd goed geserveerd en telkens geprobeerd om in drie keer over het net te spelen.

In de 2 C-teams van Timios spelen kinderen van ongeveer 11-14 jaar. Deze teams trainen momenteel 1x per week in Sportzaal De Groenswaard in Waddinxveen. Jongens en meiden die het leuk lijken om een keer te komen volleyballen, kunnen gratis 3x mee trainen bij Timios. Hiervoor kunnen zij het beste een mailtje sturen naar jc@timios.nl, waarna de Jeugdcommissie gaat kijken waar zij het beste mee kunnen doen.