Extra kaarten voor Vitesse- Jodan Boys beschikbaar

Gouda – Jodan Boys heeft met Vitesse afgesproken dat er extra kaarten beschikbaar komen voor de wedstrijd Vitesse – Jodan Boys in de 1/8 finale voor de KNVB beker op 14 december a.s.. Kaarten zijn te bestellen via de speciale webshop: bestellen.cvvdejodanboys.nl.  Inmiddels is bekend dat er al meer dan 2200 fans meereizen naar het GelreDome in Arnhem.

“We maken er een echt Gouds feest van. Dit is immers zo’n unieke wedstrijd : een amateurclub tegen een eredivisieclub in de achtste finale van de KNVB-beker. Dat deze wedstrijd leeft onder de Goudse bevolking mag duidelijk zijn. De eerste 1.500 kaarten die Jodan Boys kon verkopen waren binnen vijf uur uitverkocht. Nu gaat het weer snel. Met nog eens 200 sponsoren erbij betekent dit dat er nu al een karavaan van meer dan 20 bussen richting Arnhem gaat. Prachtig!” aldus een trotse voorzitter Marco Kastelein van cvv De Jodan Boys.

Duurdere kaarten
De nieuwe kaarten zijn wel  duurder dan de eerste 1500 kaarten (voor het uitvak bij Vitesse à € 5,- ). Ze kosten nu € 11,- per stuk. Dit is de prijs die Vitesse hiervoor rekent; het is gelijk aan de prijs die hun supporters ook betalen voor deze plaatsen. Vitesse zal alle Jodan Boys supporters die deze kaarten kopen bij elkaar proberen te plaatsen. 

Advertisements

Buscombi
Jodan Boys biedt een speciale buscombi  aan voor € 30,-. Dat is inclusief busvervoer, toegangskaart wedstrijd, sjaal en een broodje bal. Jodan Boys draagt per kaart die de club verkoopt voor deze wedstrijd € 0,50 af aan de Stichting Kans tegen Kanker.

Mensen die met eigen vervoer willen kunnen via de webshop ook een parkeerkaart bestellen voor € 6,- (dit voorkomt lange wachtrijen en je hebt een gegarandeerde plek bij GelreDome).