Cinema en schouwburg starten pilot voor singles

Gouda – De drempel om alleen naar de film en of het theater te gaan kan voor een single als te hoog ervaren worden en is bovendien niet gezellig. Daarom hebben Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg de handschoen opgepakt en starten zij gezamenlijk een pilot voor singles. Zo kunnen singles uit Gouda en omgeving samen met andere singles genieten van mooie voorstellingen.

Zondag 18 december start de allereerste pilot in samenwerking met Solas Randstad 40plus. Solas is een club voor actieve alleenstaanden. Tijdens de eerste pilot kunnen de singles van Solas genieten van de Encore voorstelling van Tjaikovski’s De Notenkraker. Deze voorstelling is een herhaling van de live voorstelling vanuit het Royal Opera House in Londen en wordt vertoond op zondagochtend 18 december om 11.00 uur in Cinema Gouda. Voor Solas zijn er 20 plaatsen in de zaal bij elkaar gereserveerd en wordt in de foyer een plek gecreëerd waar de deelnemers elkaar van te voren kunnen ontmoeten.

Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg hebben het voornemen om dit initiatief uit te breiden naar meerdere voorstellingen en ook om dit mogelijk te maken voor alle alleenstaanden in Gouda en omgeving.

Advertisements