Enerverende Clubkampioenschappen bij Taekwondo Akabbouz

Afgelopen weekend organiseerde Taekwondo Akabbouz uit Gouda zijn jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit jaar hebben maar liefst 75 jeugdleden deelgenomen aan het Clubkampioenschap, een absoluut record !

Onder luide aanmoedigingen van veel ouders, familieleden en vrienden werd er in totaal ruim 90 partijen afgewerkt in de onderdelen styl (techniek) en de olympische discipline sparring. Het plezier en sportieve sfeer stond voorop, maar tegen je maatje wil je toch wel winnen.

Er werden dan ook veel spannende wedstrijden gespeeld, waaronder enkele bloedstollende finalerondes. Alle deelnemers gingen aan het eind van de dag met een prijs naar huis.

Tot slot werden beiden trainers en passant in het zonnetje gezet. Als blijk van waardering voor het opleiden van vele talentvolle sporters afgelopen jaren werden de gebroeders Naziem en Mohamed Akabbouz door de wedstrijdselectie extra bedankt voor hun tomeloze inzet. Zij ontvingen een prachtige bos bloemen en een attentie. De trainers waren beiden zichtbaar ontroerd en verrast dat dit hen overkwam.

 

“ Talenten willen wij zo goed mogelijk begeleiden om zich verder te kunnen ontwikkelen. Maar daarnaast besteden we ook ruime aandacht aan breedtesport. Een speler hoeft niet een potentiële topper te zijn om in aanmerking te komen voor goede training en begeleiding.” Aldus hoofdtrainer Naziem Akabbouz.

Alle uitslagen van de Clubkampioenschappen en foto’s van het toernooi zijn te vinden via www.akabbouz.nl

akabbouz clubkampioenschap