Een avond met Robbert Minkhorst

Gouda – Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken blijft haar best doen om interessante sprekers naar Gouda te halen. Dinsdag 16 april komt journalist Robbert Minkhorst op bezoek. Rond 21.00 uur begint de avond met Robbert.

Robbert Minkhorst is tegenwoordig eindredacteur eerste katern bij de Holland Media Combinatie (o.a. Leids Dagblad, Haarlems Dagblad, Gooi- en Eemlander), waaraan hij al sinds 1996 is verbonden. Daarvoor, en eigenlijk nog steeds, deed hij aan sportjournalistiek voor het Leids Dagblad en ook voor de Persdienst. Als lid van de voetbalvereniging Meerburg kwam hij natuurlijk al in aanraking met arbitrage en een paar jaar terug werd hij uitgedaagd zelf eens de fluit ter hand te nemen. Die handschoen nam hij op en hij besloot over zijn ervaringen als beginnend scheidsrechter te verhalen in zijn columns in het Leids Dagblad. Tegenwoordig worden zijn columns ook geplaatst op Scheids-Assist, het platform voor scheidsrechters van de KNVB.

Na lang aandringen heeft Robbert eindelijk ingestemd om voor een groep scheidsrechters zijn verhaal te doen. Als bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. zijn wij daarmee zeer content en we hopen dat hij een warm welkom krijgt, zoals alleen de Goudse scheidsrechters dat kunnen. Robbert zal zijn verhaal doorspekken met filmfragmenten en er zo een interactieve avond van maken.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

08-04-2019 10:10