Timios dames 1 neemt 1 punt mee naar huis

Timios dames 1 speelde afgelopen vrijdagavond uit tegen VVV Delta. Het doel was om zo veel mogelijk punten mee naar huis te nemen om het (kleine) risico op degradatie af te wenden. Naast het eigen team (zonder Kim van Nes en Maaike Vos) waren Terra Perotti (dames 2) en Evi de Heer (MB1) meegekomen. Na een goede start was de 1e set met 25-22 helaas toch voor de thuisspelende ploeg. De 2e set werden erg veel makkelijke ballen over het net gespeeld, waardoor de tegenstander sneller tot scoren kon komen dan de meiden van Timios (25-19).

De 3e set was weer zo-één waar we af en toe last van hebben, en niet om over naar huis te schrijven. We durven zeggen dat na een heel lange serviceserie tegen, het nog lukte om onszelf weer in de wedstrijd te spelen. De eer is gered, het werd 25-10. Oeps.

Nog een laatste kans voor een punt. In de vierde set hebben we ons herpakt. Het werd nog erg spannend. Timios heren 4 stond achter het net aan te moedigen, de dames van Delta kregen vocale versterking van hun eigen eerste herenteam. Het was een lange set, maar gelukkig trokken wij aan het langste eind: 27-29, de 4e set gewonnen!

De een na laatste wedstrijd is gespeeld. Timios ging met 1 punt terug naar huis en zal de laatste wedstrijd laten zien wat ze kunnen. Publiek is welkom op 13 april om 16.30 in de Groenswaard in Waddinxveen!

08-04-2019 10:20