Do. 27-10: Sinterklaas in Cinema Gouda

Op 27 november komen Sinterklaas en zijn pieten naar Cinema Gouda! Voorafgaand aan de film ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de pakjesboot’ is er een feest in de zaal met leuke sinterklaasliedjes, kunnen de kinderen dansen op het podium en sint en zijn pieten ontmoeten! Incl. warme chocomelk, een krentenbol én na afloop krijgen alle kinderen iets lekkers mee naar huis.

Programma:
Inloop vanaf 11:30 uur
Sint en Pieten aanwezig tussen 12:00 en 13:00 uur.
Start film 13:00 uur

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de pakjesboot
Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Advertisements

Reserveren
Het kopen van tickets kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182- 527 773.