Do.03-03: Voorstelling Ali B. seizoen 16/17 nú al in de verkoop

Op 3 maart a.s. staat Ali B. met zijn gloednieuwe – compleet uitverkochte – voorstelling ‘Je suis Ali’ in De Goudse Schouwburg. Donderdagavond vertelde hij er bij DWDD over en verklapte hij dat hij in seizoen 2016/2017 doorspeelt. Op 17 januari 2017 komt hij terug in De Goudse Schouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf nú te koop!
Continu vraagt men de bekendste moslim van Nederland om zijn mening: de aanslagen in Parijs, aanrandingen in Keulen en Zwarte Piet. Maar Ali B. heeft niet altijd een antwoord paraat; de wereld is nu eenmaal niet zo simpel. Zelfs niet voor Ali Sociali. De nationale ‘knuffel-Marokkaan’ kiest daarom in zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Je Suis Ali’ radicaal voor nuance. Belangrijke antwoorden kosten namelijk tijd en die heeft Ali eigenlijk alleen in het theater. Tussen de nodige grappen door.
Op dinsdag 17 januari 2017 staat Ali B. opnieuw met zijn voorstelling ‘Je suis Ali’ in de Grote zaal van de Goudse Schouwburg. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de kassa aan de Boelekade 67, telefonisch via 0182-513 750 of online via www.goudseschouwburg.nl.