Do.03-03: Audities voor Prinsenmaand 2016 Een Groene Harts’ droom

Stichting Groene Hart houdt samen met Stichting Voice, Actually audities voor het nieuwe muzikale sprookje Een Groene Harts’ droom. Deze is tijdens de Prinsenmaand in september 2016 in theaters in het Groene Hart te zien.
We zijn op zoek naar een groep fantastische (amateur)performers, operazangers, popzangers, rappers, diverse musici en dansers. Wil je zingen, dansen of een instrument bespelen en heb je een zeer sterke affiniteit met theater, dan zijn wij op zoek naar jou! Een Groene Harts’ Droom is gebaseerd op het bekende A Midsummer Night’s Dream van
Shakespeare.

Meedoen, ja graag
De eerste audities zijn op 3 maart vanaf 19 uur in het Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Op 5 maart zijn vanaf 10 uur audities in Het Klooster in Woerden. Voor informatie en aanmeldingen kan je mailen naar: productie@voiceactually.com. De uiterste aanmeldingsdatum voor de auditie is 25 februari 2016. Voor de auditie vragen we je om één van je favoriete stukken voor te bereiden. Je zal dit stuk a capella spelen / zingen, maar je kunt ook je eigen begeleider meenemen. Aan deelname zijn geen kosten en geen vergoedingen verbonden.

Uitvoeringen en repetities
De première van de muzikale Een Groene Harts’ droom is op 16 september. De overige optredens zijn op 17, 18, 23, 24 en 25 september. De repetities staan gepland voor mei / juni en na half augustus en in september. Deze nieuwe muziektheaterproductie is de opvolger van “De Waterprins” van vorig jaar. Ook nu zijn concept, script en regie in handen van Carla Regina. Manuel Garcia Sanchez zal voor de livebegeleiding het muziekrepertoire arrangeren. Een terugblik is te vinden op www.ontdekdewaterlinie.nl/prinsenmaand en op de facebookpagina van De Waterprins.

Advertisements