Do.03-03: Bring your own seat (BYOS) in de Concordia-bios

Theater Concordia organiseert donderdag 3 maart de tweede ‘BYOS’-filmavond. BYOS staat voor Bring Your Own Seat. Bezoekers kunnen deze avond vanuit hun eigen luie stoel de film over Amy Winehouse bekijken.
Degene die de meest fotogenieke ‘zetel’ meeneemt naar Amy Winehouse, mag een jaar lang gratis naar de Concordia Filmavonden. Een prijs ter waarde van ruim € 50,00. Doe jij met jouw ‘chille’ fauteuil, je eigen luie stoel of een kamervullende plofbank mee met de BYOS-wedstrijd? Maar heb je geen zin om met je eigen meubilair te slepen: de Concordia stoelen staan er ook.

Over de film
De film Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

De film begint donderdag 3 maart om 20.15 uur. Er is een beperkt aantal BYOS-plaatsen beschikbaar. Er zijn ook Concordia stoelen aanwezig. Amy Winehouse draait in Concordia op groot scherm. Minimum leeftijd is 12 jaar. Kaarten (à € 7,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).