Di.27-01: Masterclass Social Media voor ondernemers

VlistOnderneemt organiseert eerste Masterclass voor ondernemers

Op dinsdag 27 januari organiseert VlistOnderneemt een Masterclass Social Media voor ondernemers. Jeroen ’s-Gravendijk geeft in De Vlisterstee in Vlist een praktische masterclass met concrete tips en trucs voor het zakelijk inzetten van twitter, LinkedIn en facebook.

Ook zo benieuwd hoe mensen toch elke keer weer leads krijgen via Social Media? Wil je meer bezoekers krijgen op je website? Je snapt de werking van Social Media wel, maar voor je gevoel kost het je je een dagtaak qua tijd? De praktische Masterclass Social Media van VlistOnderneemt geeft concrete tips en trucs voor het inzetten van twitter, LinkedIn en facebook.
Na afloop van de Masterclass, ‘eerste hulp bij social media’ met persoonlijk advies van Jeroen ’s-Gravendijk en andere experts.

Programma
19.00 uur ontvangst
19.30 uur welkomstwoord door Jacob van Schaik, voorzitter van VlistOnderneemt
Masterclass Social Media door Jeroen ’s-Gravendijk
20.30 uur Eerste hulp bij Social Media. Persoonlijk advies van Jeroen ’s-Gravendijk, Elly van der Klauw en Saskia de Graaf. Neem gerust een Ipad/laptop mee om direct aan de slag te gaan.
netwerken met borrel en hapje
22.00 uur afsluiting

Spreker
Jeroen ’s-Gravendijk is eigenaar van social media bureau The New Media Factory in Gouda en veel gevraagd spreker over Social Media als twitter, facebook en LinkedIn. In zijn presentaties vertelt hij ondernemers hoe zij voor hun bedrijf meer uit Social Media kunnen halen. Dit doet hij door diverse praktische ervaringscases te delen en voorbeelden te geven die relevant zijn voor ondernemers die naar de meerwaarde zoeken van Social Media voor hun bedrijf.

Aanmelden
Aanmelden voor de Masterclass van VlistOnderneemt kan via www.vlistonderneemt.nl. De kosten bedragen € 35,00 voor leden en € 50,00 voor niet-leden.

Over VlistOnderneemt
VlistOnderneemt! is een samenwerkingsorgaan van de Stolwijkse Winkeliersvereniging, Ondernemersvereniging Haastrecht, Beauty & Brains vrouwelijke ondernemers en Industriegroep Vlist. Samen willen zij ondernemend Vlist op de kaart zetten.