Di. 20-11: Inspiratie Café Nelson: Levenservaring delen en blijven groeien

Op zes dinsdagavonden in oktober en november vindt het Inspiratie Café Nelson plaats, met inspiratie, ontmoeting, boeiende sprekers uit Gouda, mooie interviews, Gouds nieuws, een hapje en drankje, muziek en verbinding. Het Inspiratie Café van 20 november heeft als thema ‘Levenservaring delen en blijven groeien’. De vaste tafelgasten zijn aanwezig en Simon de Jong (oud-bestuurder Zorgpartners MH).

Meer dan de helft van de Gouwenaars is 50+ en behoort tot de oudste generaties. Deze avond gaan in op het feit dat juist deze generaties enorm belangrijk zijn voor onze samenleving. Tevens is het van groot belang dat ook deze generatie blijft groeien als persoon. Maar hoe doe je dat? En is dat echt zo belangrijk? Samen met Simon de Jong, u als gasten en de vaste tafelgasten gaan we in op dit soort vragen.

Vaste tafelgasten zijn Theo van Loon, Gerda Paans en Arie Jan van de Wetering. Theo is een gepensioneerd missionaris en communitybuilder, Gerda is oud-voorzitter van de ouderenbond en haar hele leven lid van het humanistisch verbond en Arie Jan is initiatiefnemer van Een Heerlijk Thuis.

Advertisements

Naast het algemene gesprek en interview is er gesprek met sprekers en elkaar, een hapje en een drankje. Het café opent rond 19.45 uur en sluit rond 21.45 uur. De presentaties beginnen 20.00 uur. Het Inspiratie Café Nelson vindt plaats in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda. Gratis toegang en parkeren, drankjes zijn voor eigen rekening.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

20-11-2018 09:00