Do. 22-11: Ontslagcafé Gouda

Het ontslagcafé Gouda is een initiatief van 4 professionals die hun kennis en ervaring op het gebied arbeidsrecht en solliciteren graag kosteloos delen met Gouwenaars. Het ontslagcafé vindt van 19.00 tot 21.00 uur plaats in Het Kantoor van Nu, Peperstraat 20 in Gouda.

Verlies je wellicht je baan of ben je die al verloren en heb je vragen over:
– wat moet er geregeld worden
– waar moet ik op letten
– is er nog iets aan te doen?
– krijg ik waar ik recht op heb en hoe pak ik dat dan aan?
– mijn werkgever ligt dwars, hoe kan ik toch het beste voor mezelf uit deze nare situatie halen?
– hoe zit het met de WW?
– waar kan ik financieel op rekenen?
– hoe vind ik snel ander werk? Hoe pak ik dat het beste aan?
– hoe kom ik deze tegenslag te boven?
– wil ik eigenlijk wel in dit beroep blijven? welke mogelijkheden zijn er nog meer waar ik nog niet aan gedacht heb?
– ik heb mijn hele leven nog nooit hoeven solliciteren, hoe pak ik dat aan?

Dan ben je welkom bij het ontslagcafé, waar je een luisterend oor, tips en adviezen krijgt en antwoorden op je vragen. Je kunt er vrijblijvend binnenlopen om met ons van gedachten te wisselen en een kop koffie of wat anders te drinken. Daarnaast is er maandelijks een workshop over verschillende onderwerpen. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je tussen 19.00 en 21.00 uur.

Advertisements

Iedere maand is er een gratis workshop over een onderwerp dat te maken heeft met Ontslag en Werk vinden.

Juridische-, loopbaan- en andere vragen over werk en verlies van werk kun je te stellen aan onze professionals Ine Ruijfrok (loopbaan,outplacement en talentontwikkeling), Anke Meerding (loopbaan en outplacement), Caroline Besseling (ontslag en ontslag bij ziekte), Monique Muller (jurist). Aan een bezoek aan het ontslagcafé zitten geen kosten verbonden. We helpen je graag.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-11-2018 09:00