Di. 18-9: Sociaal ondernemen met Stichting Present Gouda

Gouda – Stichting Present Gouda organiseert op dinsdag 18 september een inspiratiemoment voor lokale bedrijven die de ambitie hebben om (meer) maatschappelijk betrokken te ondernemen (MBO). Op het event worden MBO-mogelijkheden gepresenteerd, vertellen diverse sprekers over hun ervaring en kan een algemene of meer persoonlijke aanpak worden besproken met professionals. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.

Het bedrijven-inspiratiemoment vindt plaats tussen 16.30 en 18.30 uur aan de Tielweg 26 in Gouda, in het hoofdkantoor van Rabobank Gouwestreek. Stichting Present Gouda en Rabobank Gouwestreek werken al jaren succesvol samen op het gebied van MBO. Caspert van der Wel, directeur van Rabobank Gouwestreek en tevens ambassadeur van de stichting, zal hierover meer vertellen op het event. Daarnaast doet ook Piet Mars van AFAS Software zijn verhaal over de betrokkenheid van zijn bedrijf bij de samenleving. Inspirerende verhalen uit de praktijk met concrete voorbeelden, die zullen laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn.

Is het thema maatschappelijk betrokken ondernemen nog onbekend voor u, maar bent u wel benieuwd? Of wilt u uw bestaande MBO-beleid naar een hoger plan tillen? Het event van Stichting Present Gouda is voor alle geïnteresseerden die met hun dagelijkse bedrijvigheid meer van waarde willen zijn. Ook eenmalige of jaarlijkse projecten kunnen zeer zinvol zijn. Meld u aan via secretariaat@presentgouda.nl.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

18-09-2018 10:41